Sund i krop og sjæl

Al behandling der virker godt på kroppen er super for både krop og sjæl. God behandling er med til at øge din livsenergi og dermed din livskvalitet.

Èn ting er dog hvad god behandling med zoneterapi, akupunktur, massage osv, kan gøre for dig. En anden ting er hvad du selv kan gøre, på den lange bane.

For at være eller blive sund i kroppen, er vi nød til at give den de bedste betingelser for, at den kan imødekomme dette. At immunforsvaret, leveren, hele fordøjelsen, alle vores celler og vores psykiske og mentale velbefindende, får de bedste betingelser. Det vil helt enkelt sige, at spise sunde og nærende fødevarer, frisk frugt og grønt, ægte mad af ægte råvarer, fri for kunstige tilsætningsstoffer osv.

Udviklingen i samfundet har ført os i en retning der ikke nødvendigvis er sundere. Det er derfor vigtigt at der lægges vægt på ØKOLOGI – og BIODYNAMIK 

Det har også stor betydning – hele vejen rundt – at fylde sit liv med god energi. Det kan være svært, hvis man har en hård periode i sit liv, men så meget desto vigtigere at gøre hvad man kan for at ta’ hul på det.

Man siger ofte at tro kan flytte bjerge – og man taler om placeboeffekt i forbindelse med behandling. Det viser i sig selv hvor vigtige vores tanker og vores tro er, i forhold til at blive raske og til at forebygge ubalancer i kroppen.

 

Hvis jeg selv har haft en travl dag og skal have stress og uro ud af kroppen, gør jeg ofte det, mens jeg går en tur, at jeg gentager et positivt mantra. Tre positive ord for mit vedkommende. Det kan f.eks. være – Kærlighed – Lys – Fred.

Du kan finde de ord der giver bedst mening for dig. Gentagelsen kan flytte dit fokus fra hverdagens travlhed og give dig ro i sindet.

Du kan også visualisere dit yndlingssted, lys, eller en situation – og være tilstede og næsten “bade” i det. Eller sæt dig et roligt sted og fokuser på dit åndedræt.

MEDITATION kan være mange ting. Det kan være en dejlig gåtur ved stranden, en tur i skoven, fuglekvidder, at sidde med strikketøjet, havearbejde osv.     Det eneste der er vigtig er, at du ikke fokuserer på flere ting af gangen, men i stedet lader dig falde ind i roen og hvilen i det du gør.

Vi har alle dage der går mere eller mindre godt. Efter en dårlig dag kommer heldigvis en ny dag – en ny begyndelse.

Det ta’r for det meste tid at ændre en tilstand – ændre sine tanker – og  vi får mange negative input fra hverdagen, som lagres i os uden vi rigtig ligger mærke til det. Prøv derfor at fokusere på de positive input – det der gør dig glad og som du trives bedst med. 

Det du gi’r fokus er det der vokser siger man, så gør alt hvad du kan for at bevare din tro og dit håb og mærke glæden og kærligheden i livet! 

Ønsker dig alt det bedste i processen!