Klinikken

Når du kommer i klinikken ved 1. behandling begynder vi med en lille samtale, hvor jeg skriver journal og spørger nærmere ind til dig og den problemstilling du kommer med.

🙂 🙂 🙂

Du vil i den forbindelse jf. den nye PERSONDATALOV pr. 25. maj 2018, blive bedt om at underskrive en samtykkeerklæring, der giver klinikken – dvs. undertegnede – lov til at registrere og opbevare dine oplysninger op til 5 år efter seneste behandling. Herefter vil de blive slettet.  Du vil samtidig give tilladelse til at jeg må kontakte dig/svare dig på mail eller sms, med relevante oplysninger i forhold til behandling –  og at jeg sender dig en reminder når vi har en aftale.                       Samtykkeerklæringen omfatter ligedes at klinikken kan indberette behandlingen elektronisk til “danmark” eller en evt. sundhedsforsikring.                                                  Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og få slettet dine oplysninger!

🙂  🙂  🙂

Jeg har stille musik der spiller i baggrunden og der er lagt vægt på en rolig og afslappende atmosfære.

Der kan sagtens være ømme punkter på foden, men der er det min opgave som behandler også at justere trykket, da det er vigtigt at du som klient kan slappe af under behandlingen.
De fleste oplever stor velvære og afslappethed i kroppen når behandlingen er slut.

Min klinik har beliggenhed på 1. sal. Vær derfor opmærksom på trapper.