Som de fleste nok ved i dag, er restrektioner med hensyn til coronapas, mundbind osv ophævet – det gælder også når du skal til zoneterapi.
Jeg vil selvfølgelig stadig opfordre til almindelig sund fornuft, for at forebygge smitte, såsom at blive testet inden behandling, hvis du har symptomer der ligner corona. God håndhygiejne/afspritning (jeg har i hjemmet), brug af mundbind til du ligger på briksen.
Kontakt mig endelig hvis du er i tvivl.
👣🌼👣
Jeg har selv haft Corona i en form som en almindelig influenza. Mange jeg kender har haft corona – og i den forbindelse har både jeg selv og andre også oplevet en eller flere eftervirkninger såsom øget træthed, problemer med maven, udslet og nældefeber, smag og lugtforstyrrelser, ledproblemer, symptomer fra luftvejene der kan hænge ved osv.
Ubalancer i kroppen man også kan have efter en almindelig Influenza.
Her kan zoneterapi hjælpe din krop til at komme i balance igen.
Zoneterapi stimulerer immunforsvaret, styrker blodcirkulationen og udrenser affaldsstoffer.
Herudover arbejder jeg også udfra og med de energibaner vi har i kroppen – også kaldet meridianbaner – der har forbindelse til alle kroppens organer og løber fra hænder og fødder.
Zoneterapi er samtidig fantastisk til at komme ned i gear og få en times velfortjent pause i hverdagen. Noget vi alle kan trænge til efter sygdom.
Kærlig Hilsen Lilian