Sund i krop og sjæl

Al behandling der virker godt på kroppen er super for både krop og sjæl. God behandling er med til at øge din livsenergi og dermed din livskvalitet.

Èn ting er dog hvad god behandling med zoneterapi, akupunktur, massage osv, kan gøre for dig. En anden ting er hvad du selv kan gøre, på den lange bane.

For at være eller blive sund i kroppen, er vi nød til at give den de bedste betingelser for, at den kan imødekomme dette. At immunforsvaret, leveren, hele fordøjelsen, alle vores celler og vores psykiske og mentale velbefindende, får de bedste betingelser. Det vil helt enkelt sige, at spise sunde og nærende fødevarer, frisk frugt og grønt, ægte mad af ægte råvarer, fri for kunstige tilsætningsstoffer osv.

Udviklingen i samfundet har ført os i en retning der ikke nødvendigvis er sundere. Det er derfor utrolig vigtig at der lægges vægt på ØKOLOGI – og BIODYNAMIK.

Hvis du ikke har det i forvejen, er det utrolig vigtig at fylde dit liv med god energi. Det kan være svært, hvis man har en hård periode i sit liv, men så meget desto vigtigere at ta’ hul på det.

Man siger ofte at tro kan flytte bjerge – og man taler om placeboeffekt i forbindelse med behandling. Det viser i sig selv hvor vigtige vores tanker og vores tro er, i forhold til at blive raske og til at forebygge ubalancer i kroppen.

Jeg gør ofte selv det, mens jeg går en tur og skal have travlhed ud af kroppen, at jeg gentager et postivt mantra, med ord der har en positiv betydning. Tre positive ord for mit vedkommende. Det kan f.eks være – Kærlighed – Liv – Fred. Find de ord der giver bedst mening for netop dig! Gentagelsen kan flytte dit fokus fra hverdagens travlhed og give dig ro i sindet.

Du kan også visualisere dit yndlingssted, eller situation og være tilstede og næsten “bade” i det. Eller sæt dig et roligt sted og fokuser på dit åndedræt!

Meditation kan være mange ting. Det kan være en dejlig gåtur ved stranden, en tur i skoven, fuglekvidder, at sidde med strikketøjet, havearbejde osv. Det eneste der er vigtig er, at du ikke fokuserer på flere ting af gangen, men i stedet lader dig falde ind i roen og hvilen i det du gør, hvis det skal have en meditativ effekt.

Når du falder ud af det og kommer tilbage til stress og uro i din hverdag som forstyrrer dig, så find et stille sted og vend blot stille og rolig tilbage til ro og fokus. Det du gi’r fokus er det der vokser siges der, så gør alt hvad du kan for at bevare din TRO på det positive og hvad du kan for at MÆRKE og TÆNKE og FØLE det positive.

Ønsker dig alt det bedste i processen!

Skriv endelig til mig, hvis du har spørgsmål vedrørende behandling!