Dette handler ikke som sådan ikke om zoneterapi, øreakupunktur eller hotstonemassage. I hvert tilfælde ikke i praktisk henseende.

Det handler om kærlighed og fred i os selv – og dermed også som en del af vores verden.
Men først vil jeg omkring min egen oplevelse.

For tredive år siden var jeg i en situation, hvor jeg kom i en tilstand mellem at være vågen og sove. Jeg kom så at sige et andet sted hen. Et sted hvor jeg mødte en altomsluttende overvældende kærlighed som ikke kan beskrives med ord.
I dag ved jeg, at jeg var i Guds/Jesus’s/Lysets/Himlens kærlighed.
Siden den gang har jeg vidst at kærlighed betyder mest. Kærligheden til sig selv og kærligheden til alt levende; mennesker, dyr, natur.
Dette betyder ikke at jeg altid har været lige god til at praktisere det og jeg falder i, men jeg er blevet betydelig bedre med årene.

Jeg har efterfølgende – både før og efter min uddannelse til zoneterapeut – læst mange bøger om bl.a tid og rum, engle, bøn, nærdødsoplevelser, mirakler og sund frisk og nærende kost. Bøger der har givet en større forståelse for min egen oplevelse og en bredere viden i det hele taget indenfor at være menneske og sjæl.
Jeg ved i dag at vi har en sjæl, at vi har en skytsengel der er med os hele livet og at der er meget hjælp at hente når vi lærer at bede om den – fra engle, vores kære i himlen og gennem bøn til Gud som er lyset og kærligheden.

Det betyder at du kan bede en bøn for dig selv, dit helbred, dine kære, naturen , moder jord. Kort sagt alt hvad der er levende. For mange kan det være en stor overvindelse at tale om tro. Vi er ikke som sådan opdraget til det og måske føler du dig ikke troende, men derfor kan du godt bede en bøn, stille og roligt for dig selv uden at miste noget af dig selv.

Jeg ved, at med hensyn til situationen i Verden samt i Ukraine og Rusland er det nødvendig, at Vi står sammen og beder for fred, kærlighed og sammenhold – for Ukraine, Rusland alle verdens ledere og for fred og kærlighed i mennesker.
Som menig menneske kan man godt føle sig magtesløs i situationen og måske “slukker man for kontakten og lukker af”, men vi kan alle bede en bøn, kort eller lang.

Som jeg skriver under: Sund i krop og sjæl under meditere, så kan man bede og meditere i mange situationer. Om man går, står eller sidder, blot man finder ro i sig selv.

❤️🙏🕊❤️ Lilian