Om mig

Uddanelse/Kurser

Juni 2014: Uddannet Zoneterapeut ved zoneterapeutskolen i Kolding.

September 2014: Zoneterapi til gravide, fødende og børn.

Efteråret 2015: Øreakupunktur

Efteråret 2017: Systembehandling udfra meridianerne og de 5 elementer.

Uddannelsen til zoneterapeut omfatter:
Anatomi og fysiologi
Sygdomslære og farmakologi
Zoneterapi, herunder meridianlære
Psykologi
Kost og ernæringslære
Biopati
Orientalsk diagnose
Førstehjælp med hjertemassage

Jeg hedder Lilian Riggelsen, er født i 1965, er gift og har to voksne piger og er derudover mormor til en dejlig pige.

Min interesse for zoneterapi begyndte efter en del år med migræne, hvor jeg på egen krop fandt ud af at behandling med zoneterapi hjalp. Det samme gjorde sig gældende da jeg efter et fald fik en skulderskade, hvor jeg i første omgang fik at vide, at jeg måtte lære at leve med den.  Heldigvis kunne jeg igen få hjælp fra bl.a. zoneterapien og har i dag så godt som ingen gener.

Interessen for det alternative har fra barnsben rod i min opvækst på et biodynamisk gartneri, hvor der bl.a. blev lagt vægt på en sund og varieret kost.
Desuden havde jeg mine skoleår på Rudolf Steiner skolen i Århus, hvor hele grundtanken er at betragte mennesket som en helhed og kort fortalt vægte både de rationelle og de kreative sider lige højt.

Jeg har sideløbende med min interesse for det alternative og uddannelsen som zoneterapeut, været ansat i hjemmeplejen i en del år. Har derfra megen erfaring at trække på, i arbejdet med mennesker.

Udover samvær med min dejlige familie og venner, holder jeg meget af at bruge og mærke naturen, som det jo også fremgår af min hjemmeside.  De sidste mange år har min mand og jeg haft sejlbåd – og nyder sejladsen hver sommer.

Indenfor de sidste år har min interesse for det alternative og spirituelle haft ekstra fokus – og jeg har brugt det meget til personlig vækst.